Kröbeleib on just sedasorti leib, milles kohtuvad sajandite pikkused leivaküpsetuse traditsioonid kaasaegse ja terviseteadlike maitsetega. Krõbeleib on mõnus kaaslane nii juustu- kui lihavaagnale, erinevate kastmete ja määretega kui ka täitsa niisama, otse pakist krõbistamiseks.
Koostis: Vesi, päevalilleseemned, linaseemned, nisugluteen, kaerahelbed, seesamiseemned, kuivglükoosisiirup, nisukliid, rapsiõlipulber (rapsiõli, glükoosisiirup, piimavalk), piimavalk, nisutärklis, röstitud odralinnase jahu, rapsiõli, glükoos, kuivatatud rukkijuuretis, pärmiekstrakt
Toitumisalane teave: 100 g kohta: energia kJ 2084/498 kcal, rasvad 29,6 g, millest küllastunud rasvhapped 5,2 g; süsivesikud 22,7 g, millest suhkrud 4,2 g; kiudained 13,9 g, valgud 28,6 g, sool 1,1 g